Kjærleik og harmoni

"Jeg setter meg ned i en god stol. Fra peisen hører jeg lav knitring, så beroligende..jeg lukker øynene, og tenker...jeg tenker ingenting, bare slapper av og puster dypt inn og ut...jeg ser svart. Jeg ser fargede prikker, som beveger seg. De beveger seg inn i hverandre og smelter sammen til en annen farge. Er jeg i verdensrommet? det ser sånn ut. Så deilig og rar følelse. Jeg ser farger jeg aldri har sett før, nye ting, nye følelser, nye lukter...Jeg ser meg selv. Mitt øye, som blunker til meg. Mitt øye med jordkloden i seg. blått og vakkert. "


Hva er bedre enn å senke seg ned i ett deilig og varmt bad med masse bobler i? Med beroligende musikk, vin og røkelse! Jeg elsker det. Alle trenger litt kjærleik, og slik gir jeg det til meg selv!

bilde0083

Deilig røkelse! Yasmin. Buddha passer på slik at det ikke begynner å brenne ;)
Mangler bare myrra og gull nå...skal vi se...

bilde0080
Dette ligner da litt på myrra gjør det ikke?? mhmmm

og gull...skal vi se hva vi har...

bilde0078

Snoopy badeskum --> god som GULL :)  da hadde vi alt da!


Sannheten får man fra barn i fulle badekar!Det var heller ingen krokodiller i mitt badekar..hvis du lurte..


Hva gjør DU for å føle deg vel ?

13 kommentarer

Julie

27.mai.2009 kl.17:48

Jeg spiser jordbær og leser en god bok i sola :)

♬ Lene Duus

27.mai.2009 kl.18:03

for og føle meg vell tror jeg at jeg pynter meg ekstra.. eller går og kjøper et par sko.eller legger meg ute på et fjell og bare hører på vinden suse x]
Røkelse ble forbudt hjemme hos min familie. Min mor trodde nemlig at det var Hasj eller noe sånt, og siden hun ikke kunne skille lukten, ble det forbudt.heheFor meg er avslappning å fly mens himmelen er klar og solen skinne. Elsker å fly

Anne panda

27.mai.2009 kl.18:21

hører på my angel og du er her:D søte sanger:D

♬ Lene Duus

27.mai.2009 kl.18:21

Sv; omg og sykt;o

Trine

27.mai.2009 kl.18:43

SV; He he.. Takk takk. Litt moro da. Se her ja, headeren passet fint nå. Virkelig en fin og mystisk blog, Anette.Jeg setter på musikk, tar opp en god flaske vin og setter bena i fotmasasjeapparatet mitt.. I tillegg elsker jeg levende lys, så hos oss er det masse masse lys! Hele året, ikke bare på høsten og vinteren. herlig...

HUFSOO!

27.mai.2009 kl.18:49

For at jeg skal føle meg vel, så tar jeg en skikkelig egokveld! Slapper av, behandler meg selv med pedikyrsettet mitt, tar på ansiktsmaske, spiser litt sunt. Ah!

KATRINE PEDERSEN:

28.mai.2009 kl.00:49

sv: Ja, helt enig! Det må virkelig ikke bli for mye. mhm, den kjolen var kjempe fin :- )

Annette

28.mai.2009 kl.09:26

Sv: Ja, absolutt. Jeg er helt enig i at det viktigste er at man har det bra sammen og at kjærlighet veier sterkere enn alder. Men i noen aldersgrupper så tenker jeg ikke så mye på selve tallet, som jeg tenker på personene bak tallet om du skjønner. Mentaliteten. Noen er veldig modne for alderen, andre er ufattelig barnslige og umodne for alderen. Noen klarer det tross alt, men jeg ser liksom litt for meg min egen søster som om noen år blir 16 skal hompe på gutter på min alder. Eller rettere sagt at de homper på henne. Det blir bare heelt feil. Og jeg tenker spesielt på nettopp disse menneskene som er 16, oppfører seg deretter og de som er 20 ++ og oppfører seg deretter. Hvordan dem skal klare å vare lurer jeg på.. Er noe helt annet om man faktisk er såpass ung moden eller umoden voksen, at man ikke føler man drasser på en fjortiss osv.. Jeg tror du forstår meg :) Men folk har mange delte meninger, de er uenige og så enige, og jeg selv er vel litt der, da jeg kan forstå begge sider av saken.

Laila

28.mai.2009 kl.10:05

Fikser neglene mine og tar sol! Siden vi ikke har badekarr

Karen

28.mai.2009 kl.16:43

SV: Ja. jeg er faktisk enig med deg, den fargen er kjempe fin :DTakk for hjelpen :)

Trine

28.mai.2009 kl.20:47

Lyke, lykke til med eksamen i morgen! Du får drømme deg bort etterpå da vet du!

Mariah Fernanda

30.mai.2009 kl.19:29

Hei.. syns du æ e ung heller gamel mamma? fekk da æ hadde netta fylt 21 :) .. mange sei æ e ung, men e æ d da? ka mene du?

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

23, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits