Musikk for sjelen!

musikk1

Noen sanger gir deg en helt spesiell følelse innvendig, om du blir glad, trist, rørt eller avslappet.
Noen sanger har den egenskapen at de virkelig rører i det innerste hos deg. Kanskje du oppdager nye følelser og aspekter ved deg selv.  Høre på slik musikk kan fungere som terapi! Hvem har vel ikke sittet og felt en tåre til en sakte og fin låt mens man har hatt kjærlighetssorg? Det har ihvertfall jeg.
Musikk kan heale sjelen og hjelpe deg gjennom vanskelige stunder. Musikkens kraft er større enn det vi tror, og den blir brukt både i sorg og glede. Men vi har forskjellig smak, og samme sang kan bringe frem ganske forskjellige følelser hos to personer.
Her er 5 sanger som betyr mye for meg, alle er rolige.
 

  <3

 

Har du en eller flere favoritt sanger som betyr noe for deg? :)

4 kommentarer

Linn Pinn Sukkerspinn

29.jun.2009 kl.22:06

Tuusen takk :D:D hyggelig å høre!!

Amalie Helene

29.jun.2009 kl.22:39

sv: Takk for det :-D!

Trine

30.jun.2009 kl.00:07

SV; Er jeg? He he, ja ja. Bryr meg ikke egentlig da...Ja, en del sanger betyr noe for meg. Purple rain med Prince, for den danset jeg med min mann til da vi ble sammen. Er liksom vår sang...

30.jun.2009 kl.13:31

Sv: Vi har alle forskjellige meninger :) Kanskje han fortjener den oppmerksomheten han får, men jeg synes at folkemord og annen forferdelighet som knapt blir nevnt i norsk media fortjener langt mer oppmerksomhet enn en enkelt mann gjør selv om han har betydd mye for mange. Han er ikke mer verdt enn hvilken som helst annen person :)

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

23, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits