Det jeg frykter aller mest her i verden..

..er å være alene!

Jeg trives i eget selskap, det er ikke det, Men tenker noen ganger på hvor vondt det hadde vært hvis jeg hadde mistet alle de gode menneskene i livet mitt for godt. Litt sånn som i den filmen " I am Legend". Sånne tanker får meg til å sette pris på familien min og vennene mine, som noen ganger kan bli tatt for gitt!
Det er særlig når noe vondt skjer, som f.eks ett dødsfall at man begynner å se og kjenne på at man virkelig setter pris på de rundt seg.
Det er bare litt over ett år siden at jeg mistet min bestemor, og sorgen er der fortsatt. Jeg gråter ikke hver dag, men det er noe som mangler. Selv om jeg vet hun har det bra nå, og at vi vil møtes igjen en dag, så er det vondt å ikke se henne når jeg vil, eller ringe henne for å få gode råd.  I sorgprosessen har jeg kommet enda nærmere min egen mamma, og vi har vært en god støtte for hverandre!


Hva hadde vel vi vært, uten vår familie og uten våre venner?

images


Hva frykter DU aller mest?

5 kommentarer

Trine

06.jul.2009 kl.01:24

Jeg frykter alle mest å miste min mann. Og bli syk, alvorlig syk eller at noen at mine nærmeste blir det. har jo sett min kjære mor dø av kreft, og det var grusomt å være vitne til...

Inmyroom

06.jul.2009 kl.13:53

Er ikke så glad i å være alene selv. Er ekkelt og ikke noe særlig koselig i tunge stunder.

Silje

06.jul.2009 kl.13:59

Utrolig fint innlegg! Du skriver bra :) Vet hvordan det er å miste noen, en forferdelig følelse vi alle går gjennom en gang i livet eller fler! Men når vi klarer oss gjennom det blir vi sterke selv om det er utrolig Vondt!
min største frykt er å dø ensom uten å noen gang bli elsket.Min største frykt er også å miste min mor, som er min helt, min venn og den viktigste personen i livet mitt

Rebella

06.jul.2009 kl.21:50

Jeg er så enig med deg - det jeg er desidert mest redd for her på jorden er å miste mine; at de skal lide. Døden er jeg overhodet ikke redd for når det kommer til meg selv, men samtidig er jeg så livredd og bekymret for å miste dem jeg elsker så ufattelig høyt her på jorden! Det som er godt å vite likevel, er at vi skal møtes igjen, for det finnes det ikke et FNUGG av tvil om i meg♥ Tror det er en av grunnene til at jeg ikke er redd for å dø og faktisk gleder meg til den dagen (selvom den godt kan vente mange, mange år før den kommer;p), for da skal vi endelig møtes igjen alle sammen, det er trygt og godt; aldri mer grunn til sorg eller bekymring - er det rart jeg gleder meg?:) (mener det overhodet ikke på noen morbid måte, ser mer på det som å 'komme hjem' etter en lang reise♥)

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

23, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits