Når skytsengler griper inn

Det hender det lykkes å få tatt bilder av skytsengeler. Dette er åndevesener som passer på mennesker og som av og til griper inn for å hindre død og fordervelse.

På denne videoen fremkommer det dokumentasjon om ei stygg bilulykke som ei kvinne utrolig nok overlevde. Når en ser hvor skadet bilen er så er det vanskelig å tro at det ville være mulig å overleve selve ulykken. Kvinnen mener selv at hun har hatt en skytsengel med seg på bilturen, som har passet på henne slik at hun overlevde den grufulle ulykken. Det lyktes også å få tatt bilder av skytsengelen, som fremstår i en slags tåke.

(http://www.rarenyheter.com/?p=3489)


Tror DU på skytsengler?

13 kommentarer

Silje

06.jul.2009 kl.14:47

Ja jeg tror det finnes mer mellom himmel og jord enn vi er klar over!

anettechristine

06.jul.2009 kl.15:04

Hhmm... vet ikke om jeg tror på skytsengler. Men jeg tror på ånder, eller en slags energi, som kan gå igjen etter døde folk. Også tror jeg på at det finnes en slags god kraft og en ond kraft. Ikke Gud og Djevelen liksom, men.. et slags.. lys. Haha, vanskelig å forklare! Fin blogg du hadde! : )

MaiKathrin

06.jul.2009 kl.15:20

Jeg tror absolutt på skytsengler:)

Prunella

06.jul.2009 kl.18:17

Som katolikk tror jeg selvfølgelig på skytsengler :-D Denne videoen har jeg sett før, det er virkelig flott:)

johanna cristina

06.jul.2009 kl.18:37

sv: takk :D

Prunella

06.jul.2009 kl.19:27

Du er utfordret på min blogg:)

bitchmaster

06.jul.2009 kl.21:31

håper det finnes.Kunne ofte trengt litt beskyttelse, selv om jeg føler jeg er blitt bekyttet fra mye fra før av

Hege

06.jul.2009 kl.23:23

Sv: Jaa, det er nok litt skummelt også ja, men men xD Bodyguard hadde vært tingne! hihi

Hege

06.jul.2009 kl.23:24

Sv: Jaa, det er nok litt skummelt også ja, men men xD Bodyguard hadde vært tingne! hihi

CECILIE.

07.jul.2009 kl.20:51

sv; Tusen takk:)

Monica Ramo

08.jul.2009 kl.21:55

sv:datoen er 17 juli (neste fredag) ;P

Pinkangel

16.jul.2009 kl.13:16

Jeg tror at vi alle har en skytsengel som passer på oss men at livet vårt er forutbestemt så i ankelte tilfeller kan ikke skytssengelen hjelpe oss. Leste en gang i Ba om en dame som kunne se skytsengler men også dødens engler. Hun kunnne se når folk på gaten gikk med en sort engel bak seg og hun visste da at de snart kom til å dø. BA(STÅR FOR BERGENS AVISEN) Litt skummelt. Jeg tror at døde mennesker som har vært i livet ditt og som har betydd noe for deg blir din skytsengel.

...

07.mar.2011 kl.15:58

hei hei , ja jeg tror absolutt på engler.. jeg har selv opplevd at min skyttsengel har gripet inn, ikke pga en stygg ulykke men rett og slett fordi det var Noe som prøvde og skade meg..

Det jeg opplevde da var at når jeg prøvde å sove lyste plutselig rommet mitt opp og det kom en lyd som ett slags pang eller hva man skal forklare det som, rett etter følte jeg noe varmt ta hånden min, jeg prøvde jo selfølgelig og tenke jeg bare innbilte meg noe men hånden tokk stadig vekk tak i meg helt til jeg sovnet.

jeg fikk en sjaman på besøk som hjalp meg med og bli kvitt det som var rundt meg av ting som ikke skal være der, det er kun fra rommet mitt de ikke er velkommen så jeg føler de litt rundt meg enda når jeg er uttafor rommet mitt. men når han var der og tokk bort disse menneskene så hørte jeg ting å jeg følte ting og jeg må innrømme det er ca 2 mnd siden det skjedde og jeg sover med lyse på jeg ass :P men en anbefalig til de som opplever ting i hjemmet og er redd... ikke vis frykt.. og ta bort speil :) takk for meg

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

24, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits