Lag din egen religion!

Det er faktisk mulig.

Passer du ikke inn i HEF, kirken eller andre steder? så bare lag din egen religion etter dine tanker og ideer. For å få den godkjent sender man inn en søknad til fylkesmannen i din kommune..
I norge har nemlig alle lov til å drive med religiøs virksomhet og skape religioner, så lende de ikke krenker noens ære.  Men du kan ikke gjøre det helt alene, for at det skal bli godkjent som ett trossamfunn, må det være minst to personer. Man kan og søke om statsstøtte på ca 200-300 kroner i året pr. medlem.

Les om det HER

1156461744tmzjmy

Hva syns du ? teit eller ikke teit?
Jeg mener man bør få lov til å tenke og mene hva man vil selv, men å lage en egen religion av det? Det er kanskje å gå liiiiiitt langt...bare min mening

4 kommentarer

Prunella

20.jul.2009 kl.13:50

*Ler*

Åshild

20.jul.2009 kl.15:09

L O L, for noko teite greier..

Marita J Elvagjeng

20.jul.2009 kl.15:29

sv; takk :)!bruka mest paint og iPhoto :)

Ronja Gujord

20.jul.2009 kl.17:04

Nei, seriøst? Det visste jeg ikke var lov! :pSå for å sette det litt på spissen; jeg kan altså ringe min kommune og si at jeg vil starte min egen religion. Den skal hete "Ronja", siden jeg kun tror på meg selv. I denne religionen skal en tilbe meg, og hovedpunktene i min trosbekjennelse er ytringsfrihet, bekjempelse for dyremishandling, fri abort og miljøvern. Gosh - du må ikke sette slike griller i hodet på meg! :p

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

23, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits