Er det noe du vil vite mer om?

Det er så mye å skrive om. Det er så mye i den overnaturlige verdenen som er spennende, det syns ihvertfall jeg. Noen ganger er det vanskelig å velge hva jeg skal skrive om i ett innlegg, nettopp fordi det er så mye. Det er også veldig masse jeg ikke kan så mye om, men jeg har som oftest meninger om det meste, er nysgjerrig og vil vite mer. Jeg elsker å høre andres meninger og tolkninger av forskjellige saker og ting.

Det jeg lurer på , er det noe DU er nysgjerrig på å få vite mer om?
 Noe spesielt du vil jeg skal ta opp? Spøkelser, gjenferd, orber, tidligere liv, sjeler,pendulering vår plan her i livet? Hva skjer når vi er døde? Hva betyr egentlig drømmene våre?  Selv om jeg har tatt opp ett tema før, kan jeg godt skrive om det igjen, bare mer utfyllende og på en annen måte.

La meg vite hva du vil vite mer om, så skal jeg skrive om det :) Inget emne er for lite, inget emne er for stor! Spør i vei.

259861

Én kommentar

Silje

28.jul.2009 kl.15:54

Sv: Jeg kan sende noen forskjellige stjerneformer og typer til deg, om jeg får e-post adressen din?

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

23, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits