Mannen bak miraklene

"Ikke døm. Det er ingen som er bedre, og det er ingen som er dårligere."

Har du lest denne boka , Snåsamannen , kraften som helbreder av Ingar Sletten Kolloen, eller andre bøker av og om Joralf Gjerstad, så vil nok mye av det som var i Reflektor virke kjent for deg. Han forteller om barndommen og hvordan han ble oppdratt

Allerede som guttunge oppdaget han tidlig at han ikke var som andre barn. Han kunne se hvor mistede ting var, føle hvor mennesker hadde det vondt og han kunne se inn i fremtiden.

Han forteller at han så i ett syn, at presidenten  i U.S.A ville bli skutt.. Dagen etter ble han skutt i hodet mens han kjørte i en åpen bil, du vet nok hvem jeg prater om.

Vi får møte en ung dame, som sier hun ble erklært blind av legene, men etter hun var på besøk hos Joralf, så fikk hun synet tilbake. Hun var blind, men nå ser hun..hvordan skal det være mulig?

Han sier at denne fantastiske gaven han har, også har vært vanskelig. Når han var yngre ville han ikke vedkjenne seg denne evnen ifrykt for å bli sett på som en raring. Til slutt skjønte han at han ikke kunne holde dette hemmelig, han måtte hjelpe menneskene rundt seg. Han fikk mange henvendelser om at han måtte slutte og ble truet med anmeldelse. Joralf Gjerstad selv sier at han aldri følte han gjorde noe gæli.
Uansett hvem som kommer inn på kontoret hans i Snåsa, så ser han på dem som medmennesker, og da får han kraften.  Hvilken kraft vil du nok kanskje spørre deg selv?  Ett sted må jo denne krafta komme fra sier Gjerstad, men mer vil han ikke si om det.

Sjelelige problemer skaper sykdom og stenger immunforsvaret. F.eks sjelenød er en sykdom i seg selv. Vi må ha leger og helsevesen, legevitenskapen finnes. MEN det er en svikt i området sier Gjerstad. 

Han helbreder og hjelper folk også over telefon, ofte ringte han selv og han visste alltid når det var behov. Jeg måtte ringe, sier han.


Gjennom hele programmet virker Gjerstad som en åpen og varm person med mye empati og medfølelse i seg. Han vil ikke si fo rmye, og jeg merker at han fortsatt ikke vil si alt det han faktisk ser i frykt for å bli sett på som en raring. Det er forståelig, det er mange trangsynte mennesker i dagens samfunn som lengter etter å kalle Joralf for en bløff, og for ærlige svar fra Joralf kan være akkurat det de trenger. Det vi ikke kjenner til, det frykter vi.  Fremmedfrykt ..


Jeg har skrivd om Joralf Gjerstad, , også kalt snåsamannnen her på bloggen før og vil nok skrive om han igjen. Han er en sånn åerson som forundrer meg. Tenk på alt det han har opplevd, sett , hørt og erfart! Alld en kunnskapen og vissheten den mannen innehaver gjør han til en spennende mann, en mann som har gjort så mange menneskers liv bedre. Fantastisk.  I 60 år har han helbredet uten å kreve betaling!
Han er virkelig en mann det står repekt av!


img174x174
(Bilde fra: http://www.nrksport.no/contentfile/file/1.6374497!f11CropList/img174x174.jpg)

5 kommentarer

uten betaling....Helt fra hjertet.. Fantastisk mann.. Om jeg tror på hans evner vet jeg ikke.Men hva har det å si..Tror det finnes mye mellom himmel og jord en ikke vet om..Så lenge han ikke skader noen, hvem er vi da til å dømme?
Jeg har ikke lest den, men dette er interessant gitt...

Mikaela

22.aug.2009 kl.11:05

ønsker jeg har telefonnumeret til han...vil gjerne snakke med han so badly.

Aylana Tuva Maritha

28.aug.2009 kl.21:40

Jeg har fått høre at jeg er flinkere enn snåsnamannen, men jeg vil ikke si at jeg er noe bedre, vi alle har det samme, men det kommer jo helt ann på hvordan vi bruker det :)
Jeg bare er så glad i den mannen der♥ Kan egentlig altfor lite om ham, men alt ved ham bare rører meg - jeg føler så varmt for ham og er så full av beundring for det gode vesenet hans:)

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

23, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits