BIBEL SITATER

Bibelen advarer oss mot å kontakte ånder, og heller rette oppmerksomheten mot Gud.  Det står det at det er satans engler vi kommuniserer med, men at de oppgir en annen identitet. Det står faktisk i bibelen at den som har kontakt med åndene vil DØ.


"Dere skal ikke drive med spådomskunster og tegntyding. Dere skal ikke vende dere til gjenferd og spådomsånder og spørre dem til råds, så dere blir urene ved dem" (3. Mosebok 19,26 og 31)


"Dere skal ikke vende dere til dødningemanere og ikke gå til sannsigere, så dere gjør dere urene ved dem, jeg er Herren deres Gud , 3. Mos. 19:31. Når noen vender seg til dødningemanere og sannsigere og driver avgudsdyrkelse med dem, da vil jeg sette mitt åsyn mot den mann og utrydde ham av hans folk. Det skal ikke finnes hos deg noen som...spør en dødningemaner, ingen sannsiger, ingen som gjør spørsmål til de døde. For enhver som gjør slikt, er en vederstyggelighet for Herren" 5. Mos. 18:10-12.


Én kommentar

monicas blogg ;O)

05.jan.2010 kl.07:41

jeg tror det er sååå mye mer enn vi aner som stemmer med bibelen.Den er ikke på denne jord uten grunn..

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

23, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits