FRA BARNEMUNN..

"Anette, jeg kjente deg da du var baby" Gutt, 4 år.

God fantasi hadde vel de fleste tenkt med en gang, men jeg begynte å tenke litt. Har følt det er en kontakt mellom meg og denne gutten, og jeg tror virkelig på tidligere liv. Det sies jo at barn kan huske tidligere liv, kanskje han snakket sant?
Uansett, så syns jeg dette er så spennende!  Jeg spurte gutten mer, og ba han fortelle meg om den tiden. Han fortalte meg at det var lenge siden og at han kjente meg godt. "Jeg hadde brunt hår" sa han, og han er blond nå..Var du pappaen min? sa jeg. Ja, jeg var det, sa han. Jeg hadde så lyst til å spørre og spørre, men han begynte å leke med noe annet og ble oppslukt i det. Dette bare MÅ jeg finne ut mer av, det er jo så utrolig morsomt og interresant, syns jeg.

Hva syns du? Tror du barn kan huske tidligere liv, eller er det bare god fantasi?


Er forresten blitt anbefalt en bok om emnet, kan komem tilbake til den i neste innlegg :)
 
 

4 kommentarer

KamilleM.

22.sep.2009 kl.17:35

Det sies at barn har muligheten til å "se og høre/fornemme" det vi voksne ikke kan.Du har sikkert hørt om barn som har fantasivenner,det er ofte at de kommunisrerer med og ser enten hjelperen eller andre, f.eks.familie som er gått bort.

Michael Newton har en bok som heter:Sjelereiser,kan anbefales,der er det mye om tidligere liv bl.a.en meget interessant bok:-)

Mettejente

22.sep.2009 kl.20:44

Jeg tror at barn kan oppfatte ting vi voksne ikke kan. Har selv opplevelser selv i voksen alder. Ble tidligere skremt av dem, men synes det er litt spennende og prøver å åpne opp litt mer. Mer mellom himmel og jord, og alt det der.
Jeg tror de kan ense litt av hvert. det er i alle fall veldig spennende dette..

monicas blogg ;O)

05.jan.2010 kl.07:40

spenennde..

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

23, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits