Gamle sjeler, barn som husker tidligere liv

Her kommer bokanbefalingen jeg snakket om!
ok9788274135796


Gamle sjeler, barn som husker tidligere liv. Boken passer for både skeptikere og de som er litt og mer interesserte i emnet. Skriver bra og grundig, og det er tydelig at forfatteren har gjort seg godt kjent med stoffet og gjort ett grundig forarbeid. Vil ikke si så mye mer om innholdet men anbefaler dere å lese den. Skal du bestille over nettet? Kjøp fra Haugenbok.no, de leverer himla fort. Jeg bestilte en bok på onsdagskvelden og fikk den på fredag, imponerende! Bra priser har dem også..Den Norske Bokdatabasens omtale:
Over hele verden snakker barn spontant om tidligere liv, og de vet ting de normalt ikke burde kunne vite. I nærmere førti år har psykiater Ian Stevenson reist verden rundt, fra Midtøsten og Asia til småbyer i USA, for å undersøke og dokumentere mer enn to tusen tilfeller av minner om tidligere liv. Dette arbeidet legges fram av forfatteren i denne boka. Han har fulgt Stevenson i hans feltarbeid og vært med inn i livene til barn og familier som er berørt av fenomenet. © DnBB AS (http://www.haugenbok.no/resverk.cfm?st=free&q=gamle%20sjeler&p=1&r=1&cid=135584)


Løp og les :)

5 kommentarer

Bitchmaster - Do it the Anja way

27.sep.2009 kl.16:28

høres veldig spennende ut :)

KamilleM.

27.sep.2009 kl.19:07

Den virker spennendes:-)

Silje

29.des.2009 kl.08:34

hihi, den har jeg. kjøpte den billig på en alternativmesse. spennende.

jeg får opp litt fra tidligere liv, men mest på andre jeg kjenner. har du noen minner fra tidligere liv kanskje?

Met

23.okt.2011 kl.16:25

Boken er ikke lenger i salg :(

01.nov.2011 kl.16:34

http://www.sigra.no/shop/shop.php?action=full&id=50

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

24, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits