..noe større enn meg selv...

Noen ganger syns jeg verden er helt håpløs..alle klager og klager men samtidig har vi i Norge aldri hatt det bedre enn nå!  Samtidig som du sitter og spiser fiskeboller og klager over at du heller ville hatt pizza til middag, sitter ett lite barn i ett annet land som ikke har spist på to dager..
Kontrasten er stor, og den er nok ganske sikkert større enn vi tror!

Lille jeg kan vel ikke gjøre en forskjell i den store verden?
JO det kan du faktisk, alle monner drar som dem sier. bli fadder for ett lite barn i afrika, gi 5 kroner til en tigger,  gi blod og hjelp de som trenger det, vær miljøvennlig og resirkuler! Engasjer deg!
Se rundt deg,åpne øynene!

Fattigdommen er ikke lenger bare i det fjerne, den er her i lille Norge, har vært her lenge og kommer nok ikke til å forsvinne med det første...

 ..mange er fattige, har lite penger og sliter for å få det daglige til gå rundt her i Norge.....Røde kors har mange fine hjelpetilbud. Lions deler ut saker som små barn trenger, og som ikke får dette dekket av sine foreldre. Dette kan være, sykkel, nye klær, skolesaker osv. De gir også ut julegaver. Fantastisk flott tilbud etter min mening!DU kan gjøre en forskjell - bry deg nok til å gjøre det


Bli fadder
Gi blod
Røde kors Lions 
Jobb som frivillig her og her
Resirkuler og vær miljøvennligHva gjør du for at verden skal bli ett bedre sted for andre?

2 kommentarer

ja, så enig,. Jeg gir blod og skal bli fadder!

monicas blogg ;O)

05.jan.2010 kl.07:39

signerer den å...er såå enig i alt du skriver..virker som om du har forstått livet,og dets mening.Du skriver ned,det jeg tenker,og lever etter.Du er dyp..akuratt som meg selv.Er du en grubler??Og har du opplevd mye vondt i livet ditt??Tror nemmelig slike tanker kommer,når en vet hva litet er værdt,og man er åpen til sinns.. ;)

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

23, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits