Åndelig dagbok..!

Det hjelper å skrive ned tanker og følelser rundt ett emne, for å forstå det mer. Selv har jeg en åndelig dagbok, som jeg kaller det, der jeg skriver blant annet om hva jeg opplever, føler og ser som er overnaturlig. Jeg kan skrive brev til hjelperne mine , ting jeg lurer på, og ja egentlig akkurat hva jeg vil. Det er MIN bok, og ingen andre skal se den, hvis man ikke vil. Det er heller ingen regler for hva man kan skrive i denne boka, og det er jo en befrielse..eller?  I min bok står det også om ett morsomt besøk på kirkegården i de sene timer, og en tur til ei som kalte seg for synsk.

Boka hjelper meg å huske, forstå og se ting på en annen måte. Ting jeg skriver en dag som for meg virker meningsløst der og da, kan plutselig gi meg en forståelse noen dager senere..

Påminnelse til meg selv: Skriv i denne boka oftere!! Det gjør deg godt :)
Skriver du dagbok?

3 kommentarer

SV; Jeg ønsker meg Stella sin.

Marit - sånn passe sprø

28.des.2009 kl.22:33

Lurt :)

monicas blogg ;O)

05.jan.2010 kl.07:48

du..jeg lurte på en ting..du som er litt tenkende..husker du det sitatet,eller det stykket hvor det ble sagt:men du var aldri her da jeg trengte deg,jeg ser bare to fotspor,og de er mine.

-og så sa jesus eller gud;det var jeg som bar deg..

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

23, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits