Det er den tiden igjen...

Tiden for å starte med blanke ark!

Det er den kvelden i året som det er størst forventninger til, og den kvelden som fører md seg mest skuffelser. Da størstedelen av befolkningen er drita, og er skåler og lover ting de mest sannsynlig ikke klarer å fullføre en dag engang...den dagen da det beste av klær, smykker og sminke skal på forså å bli smørt vekk i løpet av kvelden, ødelagt eller mistet!  Vi holder glasset høyt, og håper ikke de andre legger merke til de ekstra julekiloene som har klistret seg til kroppen, og gjort at favorittkjolen ikke sitter like godt som i sommer. Brunfargen er også borte, men jentene har enten smørt seg inn med brunkrem, så man er neger i ansiktet og snømenn på henda, eller prøvd seg på selvbruning og har en flekkete look all-over!

Det lekreste av det lekreste er ute denne kvelden, og de beste holder seg inne. Heldigvis for deg er alle gutta villige etter øl, akevitt og annet godt innabords.


Det blir ett nytt år, enten du vil eller ikke..så SKÅÅÅL og bli med på festlighetene .
VÆR FORNUFTIGE: Ikke skyt opp fyrverkeri,, hvis du er full. La heller ikke andre som er synlig beruset gjøre det.

Én kommentar

monicas blogg ;O)

05.jan.2010 kl.12:04

haha..det var jaggu,så sant som det var sagt!!

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

23, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits