IKKE nyttårsforsett...men...

I de to ukene har jeg virkelig fråtset i meg av kaker, brus, godteri og alt annet som oser FETT!  Og når jeg skriver 2 uker, så juger jeg, for det har pågått lengre enn det! Jeg tør virkelig ikke tenke på hvor lenge jeg har spist og spist uten å tenke på konsekvensene, som er synlige nå!! Når til og med en av joggebuksene mine var for trange, bør jeg vel kanskje ta ett hint?
JA til ett bedre og sunnere liv. Ikke nei til all sjokolade, bare mindre av det og mer til trening og lange turer. Jeg har hund,. så han blir min turpartner.( Vi går jo turer daglig allerede, men de blir nok litt lengre nå fremover)

Jeg vil ikke si at dette er mitt nyttårsforsett, for de har en tendens til å skli og dette på ræva. Dette er mer ett løfte til meg selv og kroppen min. Jeg må virkelig ta bedre vare på meg selv. Det er ikke noe gøy å å gå rundt og ikke føle seg vel..

Jeg har hatt mine treningsperioder før, og selv om jeg ikke var supertynn da, så følte jeg meg vel, og det er det som er det viktigste. Mitt velvære og at jeg gjør det for meg selv er målet mitt :)
HURRA for det nye meg :


Ett annet løfte jeg hartil meg selv, er å bli mer spirituell og bli mer i kontakt med det rundt meg. Jeg vil føle energiene jeg vet er der hele tiden, og jeg vil bli i stand til å kommunisere med mine hjelpere! Det er viktig for meg, og det er ett mål jeg virkelig skal jobbe hardt for å oppnå!
(Alle bilder er hentet fra google.no)

4 kommentarer

Julianne

03.jan.2010 kl.01:38

Jeg skjønner hva du mener med jula, jeg spist like mye som deg, hehe! Men det er det som er så god med jula også, drite i konsekvenser littegranne.

Forresten så elsker jeg bloggen din, og kjenner meg veldig igjen i deg.

Det er bare synd at internettet på min egen data detter ut hver gang jeg går inn på den, nå sitter jeg på min mors data!

Klem en søt liten heks:)

Kristine

03.jan.2010 kl.18:39

Hei. jeg lager design ja =) Vist du er interessert kan du sende meg en mail på kristine@kar-ton.net Jeg tar en 500-600 kr pr design. kommer helt ann på hvordan du ønsker det!
Mvh
Kristine.

Silje

03.jan.2010 kl.19:14

Sv: Hei du. Send mail til missilje87@hotmail.com:)

monicas blogg ;O)

05.jan.2010 kl.07:31

*yey* for et sunnere liv ;)

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

23, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits