Vakker tekst! (med mening)


Jeg er ikke kristen, men vil nok kalle meg religiøs. Uansett så synes jeg denne teksten er helt herlig, og minner oss på at vi aldri er alene her i verden. Om det er Gud, Allah, eller våre hjelpere som passer på, så tror jeg at det alltid er noen der ute som ønsker  oss godt. Som passer på og forstår oss, helt uten å dømme. Noen fantastiske vesner som er våre følgesvenner i livet, våre usynlige engler..:)


En natt hadde en mann en drøm. Han drømte at han spaserte langs stranden sammen med Herren! Over himmelen kom bilder fra livet hans til syne.
For hvert bilde han så, oppdaget han at det var to par fotspor i sanden; den ene var hans egne, og det andre var Herrens. Da det siste bilde for forbi over himmelen, så han tilbake på fotsporene i sanden. Han la merke til at mange ganger i livets løp var det bare ett par fotspor. 

Da oppdaget han også at det var de gangene da livet hans hadde vært vanskeligst og mest smertefullt.

Dette forsto han ikke, så han spurte Herren: Herre, du sa en gang at da jeg bestemte meg for å følge deg, så ville du alltid gå med meg og aldri forlate meg. Men nå ser jeg at da min nød var størst og livet vanskeligst og leve, da er det bare ett par fotspor. Jeg forsår ikke hvorfor du forlot meg da jeg trengte deg mest.

Da svarte Herren: Mitt kjære og dyrebare barn! Jeg elsker deg og vil aldri forlate deg. De gangene i livet ditt da prøvelsene og lidelsene dine var  størst - Og du kan bare se ett spor i sanden, det var de gangene jeg bar deg i armene mine.3 kommentarer

Hvis dere ser rød skrift--> det er ikke meningen, det skal også vøre ett bilde her idag, men blogg.no vil ikke samarbeide..!!

monicas blogg ;O)

10.jan.2010 kl.20:00

sv:åh,tusen takk..Jeg stjeler den jeg..syns det er sååå fint ;)
nydelig tekst :)

Er ikke religiøs.

Skulle gjerne hatt noen som bar meg når livet var verst

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

23, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits