Har du en drøm om å bli en forfatter..?

Ikke gi opp! Innse at du vil få avslag, kanskje mange og brutale, men for all del , ikke gi opp.
Jeg har en drom, om å en gang gi ut en bok, en barnebok, men har ikke begynt ennå, men en gang iløpet av livet skal jeg få det til! Drømmen er at Svein Nyhus er illustratøren.
En vakker dag, så kanskje det blir sant..hvem vet..:)


En solskinnsshistorie :

En ung mann prøvde seg som forfatter mens han gikk på college (i usa), og til sist satt han der med et manuskript. Problemet var at han synes sluttresultatet var så elendig at han kastet det i søpla og lot det ligge der. Noen dager etter plukket dama hans det opp og leste gjennom det, og hun synes det var så bra hun prøvde å overtale ham til å sende det inn. Etter mye diskusjon ble manuset endelig sendt inn, og merkelig nok ble det publisert. Manuskriptet ble til en bok kalt Carrie. Mannen het Stephen King.
Husk...det er alltid håp!

4 kommentarer

Silje ♥'

10.jan.2010 kl.23:07

SV; "Den slappe skoletida" er ikke så slapp for meg lenger, jeg blir sett på som klassens nerd, av de som er glad i meg selvfølgelig så de mener det som et kompliment, men de bruker meg som en lærer når læreren ikke har tid, så man kan si at jeg er på skole og jobb, uten lønn, samtidig, da er det deilig å komme seg hjem eller ut med venner. :)

Silje ♥'

10.jan.2010 kl.23:17

SV; Jeg gjør det. Hjelper akkurat de det passer meg, og det er som regel bare en, men hun hjelper meg når jeg trenger hjelp også da. :D
Takk for tilbakemelding:) Blir vel det vanlige igjen, 400 og 500px

mlikes

17.jan.2010 kl.17:59

Er det sant? Utrolig fin historie. Har skrevet et utall noveller, men aldri turt å sende dem inn noe sted. Drømmejobben er uten tvil forfatteryrket. Den følelsen når du får skape noe eget, fullføre det og være fornøyd med produktet er utrolig herlig!

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

23, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits