Glad og takknemlig!

Jeg er takknemlig.

Takknemlig for at jeg ikke har samme bloggpress som Ida Wulff og resten av toppbloggerne. Takknemlig for at jeg ikke mottar hat-mail og ekle kommentarer. Takknemlig for at leserne mine ikke maser om ny header og oftere innlegg.

Også er jeg glad.

Glad for at denne bloggen er mitt fristed. Glad for at ingen jeg kjenner vet om denne bloggen, noe som gir meg større spillerom. Takknemlig og glad for at jeg har noen faste lesere, selv om det ikke er drivkraften bak bloggingen, er det utrolig hyggelig å se det jeg skriver blir lest. GLAD for de få kommentarene jeg får.

Jeg har aldri lagt ut bilde av meg selv, og kommer nok aldri til å røpe min identitet. Jeg har ikke behov for dette, så forblir nok en anonym blogger til jeg ikke gidder mer. Det nærmeste dere kommer meg, er nok dette kråkereiret av ett hår:

 ""FJERNET"" OO myy gadd, neste gang legger ut ett slikt bilde igjen, så skyt meg!!

Og diverse bilder av gjenstander i mitt hjem JDette er ting jeg er glad og takknemlig for på nettet. Personlig er det hundrevis av andre og mer viktige ting som jeg er takknemlig for...kommer ett innlegg om det snart...:)


Søndags aktivitet :
GOOD SØNDAG :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

23, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits