Er jeg feig fordi jeg blogger ANONYMT?

Fikk denne kommentaren i dag, som fikk meg til å tenke litt..:

Jeg føler ikke at jeg gjemmer meg bort, og er absolutt ikke flau over hvem jeg er..men jeg forstår at andre kan syns at jeg er feig, siden jeg blogger anonymt...

For å være ærlig, det gir meg en stor FRIHETSFØLELSE over å blogge anonymt..Jeg kan skrive (nesten) hva jeg vil, uten å få sårende kommentarer rettet mot meg personlig, og slipper bygdebaksnakking om bloggen min og at alle får ett falskt bilde av hvem jeg egentlig er.

Jeg er så mye mer enn min interesse for det overnaturlige. Jeg har flere lag enn det. Min blogg handler kun om en liten brøkdel av livet mitt,

Min blogg er mitt vindu til verden, jeg kan se alt, men lar ikke verden se meg...kun en liten del..

Jeg velger å fortsette å ha ett slør over ansiktet mitt...ikke av frykt, men av eget valg!
"Anonyme blogger er gjerne interessante for mange fordi de ofte skriver godt, og da vil man gjerne automatisk vite mer om dem. Derfor leses innleggene nøye i høyere grad enn det man gjør hos andre blogger, i jakten på den minste biten av informasjon. Som anonym blir man mer mystisk, og mystikk er gjerne noe man lett lar seg besnære av.

Om man har radikale meninger som lett provoserer, da er det også greit å være anonym. Av samme grunn som at superheltene skjuler den virkelige identiteten sin for omverdenen - nemlig å beskytte seg selv og sine nærmeste fra de som vil dem vondt. Det er ikke feigt, det er sunn fornuft.

Anonyme bloggere er superhelter."  (http://eirikavvik.blogg.no/1262698106_anonym_blogging.html)


Jeg blogger for meg selv, ikke for andre. Og for meg, er det riktig å blogge anonymt, ihvertfall akkurat nå.

Se bildet i full størrelseHva syns dere om anonyme bloggere?

26 kommentarer

MEREVIL

17.feb.2010 kl.13:09

Jeg synes det er greit. Man slipper på en måte å bli ille berørt av at mennesker utleverer seg fullstendig, og bloggeren får et mye bredere spekter å ta av når hun/han skriver. Jeg prøvde meg som anonym i en periode, men droppet det. Allikevel er det eneste folk virkelig kan identifisere meg igjennom er hvordan jeg ser ut, og hvor jeg kommer fra. Helt greit, synes jeg.

Joe<33

17.feb.2010 kl.16:16

Respekterer alle som blogger anonymt !<3

De er ofte flinke :)

-Joe<33

Anneli og Emma-Sophie

17.feb.2010 kl.16:17

Det var vel litt å kaste stein i glasshus.. Skrive en drittsleningskommentar anonymt liksom..

Voksent.

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

17.feb.2010 kl.16:17

Ikke bry deg om slike kommentarer! =)

© MEA

17.feb.2010 kl.16:18

Helt greit. Det er jo din blogg, right.

www.M3AA.blogg.no - Angrer mye, men samtidig lite. Har du noe du har angret mye på?

idaamio

17.feb.2010 kl.16:18

Jeg synes det er litt spennende med anonyme bloggere jeg = ) Det er litt sånn "Lurer sykt på hvem det er!!" hehe ;) Sjekk ut bloggen min :www.idaamio.blogg.no

LAN

17.feb.2010 kl.16:18

Det synst jeg er greit jeg :-) er anonum selv men no har noen av vennene min fått vite om bloggen :-)

<3 Neatte/anette

17.feb.2010 kl.16:19

Jeg syns at bloggen din er kjempe bra. Det er heller ikke noe og være flau over for og skrive anonymt, det er faktisk ganske smart for da kan du jo få ut hva du mener og ting du må få ut, uten at folk trenger og vite hvem du er. Så jeg syns at det er et smart valg av deg.

Shevonne

17.feb.2010 kl.16:19

jeg ser ikke noe galt i å blogge anonymt. det finnes tider hvor jeg har lyst på en anonym blogg, men jeg forholder meg heller til min personlige blogg. Jeg er ikke imot anonyme bloggere, men jeg har noe imot anynome folk som kommenterer negativt :p

Virrum

17.feb.2010 kl.16:20

Bra blogg :)

Louise ♥ conception

17.feb.2010 kl.16:20

Synes det er helt greit å blogge anonymt ;-)

acb

17.feb.2010 kl.16:22

Jeg respekterer fult ut at du velger å blogge anonymt! :) Det er mye jeg føler jeg ikke kan skrive om på bloggen min, nettop fordi jeg ikke er anonym! Skjønner godt hva du mener med frihetsfølelsen :) Fortsett og skriv! Ikke bry deg om en slik dustekommentar ;) Ikke alle har lyst til å brette ut seg selv i offentlighet... Det må da absolutt være lov å droppe det :P Selv så skriver jeg nesten anonymt, dvs at jeg ikke legger ut etternavn på venner, og ikke mitt eget navn :)

Jeanett

17.feb.2010 kl.16:22

Det er jo ikke feigt da

droplet

17.feb.2010 kl.16:23

man velger jo selv om man blogger anonymt! om den personen blir så sur for at du blogger anonymt så, hvorfor bryr hun seg egentlig

TiigerLilje

17.feb.2010 kl.16:23

Jeg er ganske for Anonyme Bloggere.. Selvfølgelig er det litt kjekt å kunne vite hvem man leser om, men er det egentlig nødvendig i alle tilfeller ? Nei .. Jeg har lenge vurdert å lage en anonym blogg, men har funnet ut at jeg egentlig trives med den bloggen jeg har :) Jeg mener at alle har en rett til å si hva de mener å gjøre litt som man vil selv. Om man vil så frem eller bare være anonym er egentlig helt å holdent opp til den som faktisk publiserer innleggene.. De andre er ikke tvunget til å lese, så om man ikke liker det, IKKE trykk inn på bloggen da vel ..... :)

Milla

17.feb.2010 kl.16:25

Hei :)

Det er helt greit å være anonym! Jeg har selv skrevet om anonyme bloggere før, ikke dere vanlige anonyme så klart, men de som slenger dritt på andres blogger anonymt! Når man først har noe dritt på hjertet, så blir det for dumt å være anonym!
ikke bry deg om de som mener det er feigt, det er det absolutt IKKE ! Det hadde vært feigt om bloggen hadde dreid seg om å slenge dritt om folk eller lignende. Når det kommer til egne følelser så mener jeg det ikke er feigt, for følelser er alltid godt å få ut og hvis man ikke vil at folk skal vite hvem du er, så er anonymt absolutt et bra alternativ ! :) STÅ PÅ OG DRIT EN LAANG MARSJ I DE IDIOTENE SOM MENER DET ER FEIGT.. :)

Jannicke Elisabet

17.feb.2010 kl.16:26

Du trenger ikke bry deg om den dritt kommentaren :-)! folk som kommenterer eller spammer andre sine blogger med dritt.. burde jo ikke gå inn på bloggen i det hele tatt.. etter min mening :-)

- Bare stå på, sytens du er kjempe flink :-) Det er ikke et navn på bloggen som teller, det er faktisk inneholdet :-) Stå på!

Marie-Therese

17.feb.2010 kl.16:26

Heisann :-)

Hva er bloggen din ? Jeg kan bli fast leser med kommentarer hver dag.

Legg igjen en kommentar med bloggen din.

www.maarietherese.blogg.no, lykke til, jeg linker til bloggen i neste innlegg<3

Fleur

17.feb.2010 kl.16:27

Fortsett og blogge som du gjør, om det er sånn du trives med å ha det :) Er igrunn enig i det du skrev nederst om at anomyme blogger ofte er de beste :) Det slo meg igrunn først når jeg leste det her, men alle blogger jeg leser gjevnlig (med unntak av bloggene til vennene mine) er amomyme :)

Såndre

17.feb.2010 kl.16:28

Det er jo opp til hver enkelt!

Jeg syns du skriver bra!

Den Anonyme Andungen

17.feb.2010 kl.16:31

Den kommentaren var berre idiotisk. Om ein har lyst til å vera anonym så gjer vel ikkje da noko? Eg trur Karma er så oppslukt og interessert i deg, at han/ho irriterer seg fordi han/ho ikkje kan oppsøka deg og sniffa på søppelet ditt.

Kaja :)

17.feb.2010 kl.16:43

Det er ikke feigt.Jeg liker bloggen jeg<3

Eirik

09.mar.2010 kl.21:11

Så episk at du siterer fra bloggen min! Bakker og tukker. Og joda, anonym blogging er flott. Jeg pleier som regel å lage meg egne bilder av hvem som egentlig står bak, og om det plutselig blir avslørt en dag pleier det å stride mot mine egne forestillinger, som regel. Det er ikke nødvendigvis "æsj, skribenten her var skuffende stygg", men det blir liksom noe helt annet likevel.

Elisabeth

22.apr.2011 kl.23:22

stå på<3

Morhumle

01.jun.2011 kl.11:05

Etter siste tiders info om at dere bloggere blir utsatt for mobbing som til og med fører til at folk gir opp bloggen så tenker jeg at det er en dyd av nødvendighet å være anonym. Fortsett med bloggen som du har gjort! Jeg skjønner ikke hvorfor vi mennesker skal være sånn på jakt etter hverandre. Det er hyggelig med blogger og jeg setter stor pris på at noen gidder å lage dem slik at jeg kan få gleden av å lese! Jeg sender deg noen gode tanker!!! Hjerteklem fra Morhumle

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

24, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits