Titt tei :) jeg lever!!

Er folk fortsatt innom bloggen min altså? Det var virkelig en hyggelig overraskelse som ventet meg da jeg logget inn! Fortsatt høyt og jevnt lesere  det skulle man virkelig ikke tro! 

 Har hatt en laaang og tom blogg-pause. Har også hatt en pause fra det spirituelle, men den var ufrivillig. Har vært helt tappet for energi og krefter det siste året, men nå håper jeg det har bedret seg. kanskje jeg skal begynne å blogge igjen?
Interessen for det overnaturlige har alltid vært hos meg, og nå merker jeg på kropp og sjel at eg har mer energi til å utforske mer . Jeg vil LÆRE mer! Det finnes så mye i denne verden som jeg vil vite.

Og for en spennende tid vi har i vente. Det spirituelle kommer nærmere og nærmere, fler og fler merker det og energien er sterkere nå enn mye før. Utrolig spennende!

Tusen takk for at dere leser bloggen min, og takk for alle kommentarer!
Vet fortsatt ikke om jeg skal fortsette og blogge, men det frister, vi får se :)

Ha en fin kveld alle sammen ! :)

4 kommentarer

Kjetil

23.des.2010 kl.12:04

Bra

Fortsett med det

Legg gjerne inn en av dine erfaringer på min side for å hjelpe andre.

lea

08.jan.2011 kl.22:14

hei kul blogg <3 ...

Morhumle

01.jun.2011 kl.11:10

Det er viktig det du skriver og enda viktigere å beskytte deg! Jeg kjenner varmen fra bloggen din. Men beskytt energiene dine slik at du ikke blir utslitt/tappa. Lys og varme fra Morhumle

little me

08.sep.2011 kl.11:25

Du må forsette å blogge dette er den beste bloggen noen side!

Skriv en ny kommentar

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

MYSTICA -Det overnaturlige, magi , fantasi og tro

24, Oslo

"Vi ser alt sammen i et speil, i en gåte. Noen ganger kan vi gløtte igjennom speilet og se litt av det som er på den andre siden. Hvis vi pusset speilet helt rent, ville vi se mye mer. Men da ville vi ikke lenger se oss selv.." Jostein Gaarder.

Kategorier

Arkiv

hits